„Attraction” şi povestea lor de la „Britain’s Got Talent”


«La un nivel profund, această poveste rezonează cu oamenii pentru că ei știu că bărbatul și femeia sunt făcuţi unul pentru altul şi că un copil nu poate să fie decât rodul iubirii dintre ei». (http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/)

Attraction este o companie teatrală de dans din Budapesta, specializată în efecte de umbră. Ei s-au afirmat cu ocazia unui show la Olimpiada de la London 2012 în care au reprezentat o serie de sporturi tradiţionale, înlăuntrul cercurilor logo-ului Jocurilor Olimpice. La mai puţin de un an au câştigat cea de-a şaptea serie a show-ului Britain’s Got Talent (Englezii au Talent), pe 8 iunie 2013, învingându-l pe celălalt favorit, puştiul comediant Jack Caroll.

La preselecţiile Britain’s Got Talent, ei au reprezentat istorioara a doi tineri care se întâlnesc sub un pod, se îndrăgostesc, se căsătoresc şi au o copilă. Tatăl, imediat după naşterea copilei, este obligat să participe la un război, unde moare. Reprezentaţia se încheie cu imaginea mamei şi a fiicei care stau la mormântul său. Actriţa Amanda Holden, membră a juriului, a izbucnit în lacrimi şi a calificat apariţia ca fiind „emoţionantă”.

La semifinală Attraction a prezentat istoria unei mame care naşte un fiu. Acesta creşte, merge la colegiu, se căsătoreşte şi, la sfârşit, asistă la moartea mamei sale, ţinând-o în braţe. Între timp soţia îi spune că este însărcinată, semn că viaţa merge înainte. Istorioara lor a fost foarte apreciată de juriu, iar Holden a declarat că însuşi Simon Cowell, prezentator de televiziune şi membru al juriului, a plâns.

În finală ei au adus un tribut Marii Britanii, reprezentând, cu trupurile lor, forma unui leu. Şi de această dată au primit nenumărate ovaţii, iar Holden a izbucnit în lacrimi. Au fost, aşadar, declaraţi câştigători, ei fiind primii străini care au câştigat Britain’s Got Talent. (spicuiri de pe Wikipedia = Attraction shadow theatre group

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s